Kleding Show 22 juni 2019

Move-it on stage! 22 juni 2019

Zaterdag 22 juni in de Nieuwe Kerk van Zierikzee laten alle leerlingen van Move-it Dance zien wat zij afgelopen jaar hebben geleerd. Jullie kom toch ook kijken? Kaartverkoop in de lessen bij Maaike: €6,- p.p. Kinderen onder 6 jaar zijn gratis. Graag willen wij weten wie er allemaal mee doen. Inschrijven kan via de website.

Kleding voor de show!
In deze brief staat welke kleding de dansers moeten dragen tijdens de show. Deze kleding moeten zij voor een deel zelf verzorgen en soms lenen jullie iets van ons. De kinderen dansen allemaal twee keer, na de eerste keer dansen wordt er achter de schermen omgekleed. Hier zijn meerdere hulpmoeders voor aanwezig. De kleding voor dans 1 moeten de dansers al aanhebben voor de show begint. De kleding voor dans 2 moet uiterlijk 14 juni worden ingeleverd bij Maaike in een plastictas met voor- en achternaam erop.


Maandag 15:30
Kleding dans 1: Verkleed kleding. Hun thema is Carnaval. Dus alles kan en mag!

Kleding dans 2. Stoere kleding waar jullie je happy in voelen. (Deze kleding moet een week voor de show worden ingeleverd bij Maaike in een plastic tas met voor- en achternaam erop.)

Maandag 18:30
Kleding dans 1: Stoere kleding waar jullie je happy in voelen. Beginnen met een hoodie.

Kleding dans 2: Broek in legerthema. Jullie krijgen van mij Legergroene Shirts. (Deze kleding moet een week voor de show worden ingeleverd bij Maaike in een plastic tas met voor- en achternaam erop.)

Smash
Kleding dans 1: Wedstrijd kleding. Deze is al op locatie aanwezig

Kleding dans2: Zwarte broek/ veel te groot zwart shirt met gaten + zwart hemdje. (Deze kleding moet een week voor de show worden ingeleverd bij Maaike in een plastic tas met voor- en achternaam erop.)

Swift
Kleding: Wedstrijd kleding. Deze is al op locatie aanwezig

Graffix
Kleding dans 1: Wedstrijd kleding. Deze is al op locatie aanwezig

Kleding dans2: De kleding bij jouw dansje.

(Deze kleding moet een week voor de show worden ingeleverd bij Maaike in een plastic tas met voor- en achternaam erop.)

Vrijdag 15:45
Kleding dans 1: Spijkerbroek. Roze of zwart T-shirt krijgen jullie van ons te leen.

Kleding dans 2: Stoere kleding waar jullie je happy in voelen.  (Deze kleding moet een week voor de show worden ingeleverd bij Maaike in een plastic tas met voor- en achternaam erop.)

Vrijdag 16:45
Kleding dans 1: Stoere kleding waar jullie je happy in voelen.

Kleding dans 2 Zwarte lange broek. Jullie krijgen van mij zwarte shirts. Kleine logo’s zijn niet erg. (Deze kleding moet een week voor de show worden ingeleverd bij Maaike in een plastic tas met voor- en achternaam erop.)

Little Savages
Kleding: Wedstrijd kleding. Deze is al op locatie aanwezig

The M.I.D.
Kleding: Wedstrijd kleding. Deze is al op locatie aanwezig