Nieuwsbrief Seizoen 2019/2020

Beste dansers,

Bijna weer het einde van een supergezellig dansseizoen. We hebben veel gezellige lessen gehad, goede resultaten op wedstrijden, veel nieuwe danspassen geleerd, een ontzettend gaaf kamp en het beste moet nog komen. De afsluiting op 22 juni. Maar nú al kun je je inschrijven voor het volgende seizen. Move-It Dance bestaat dit jaar 5 jaar en dat gaan we vieren met een leuk cadeau bij de inschrijving. Let op!! Er zijn een aantal wijzigingen in het lesrooster! Ook kun je dit jaar weer profiteren van leuke kortingen.

Nieuw lesrooster
Er zijn een aantal lessen die qua lestijd veranderen of misschien val je qua leeftijd in een andere groep. Het nieuwe lesrooster vind je onder aan deze nieuwsbrief en online op onze website. Komt dit moment jou niet uit? Neem dan contact met ons op, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Wedstrijden dansen voor Hiphop?
De fanatiekelingen die graag twee keer in de week willen dansen en graag aan wedstrijden meedoen, kunnen zich naast de hiphop/streetdance groepsles aanmelden voor een demoteam. Voor iedere leeftijdscategorie vanaf 8 jaar bestaat er zo’n team. Wanneer je ervoor kiest bij een team te komen, ga je akkoord met een aantal afspraken. Dit gaat bijvoorbeeld over de aanschaf van kleding en deelname aan wedstrijden. Je kunt alleen in september instromen in deze lessen.

Korting op je lesgeld!
Als je je voor 15 augustus inschrijft en ook betaalt voor deze datum dan ontvang je maar liefst €25,00 korting op het lesgeld voor je eerste les. Na je inschrijving ontvang je binnen drie werkdagen een factuur. Het is belangrijk dat alle leerlingen zich opnieuw inschrijven via https://move-itdance.nl/inschrijven/ (alleen geldig op de eerste les waar je voor inschrijft)

2 lessen in de week
Volg je twee lessen in de week? Dan ontvang je 50% korting op het lesgeld voor je tweede les. Dat betekent slechts €75,-.

VIP-member
Wil je vaker dansen? Word dan VIP-member. Voor slechts €250 per 16 weken kun je onbeperkt dansen.

Streetdance ouder-kind combi
Zit jouw kind op streetdance? En wil je stiekem net zo uit je dak gaan op leuke muziek? Schrijf je nu samen met je kind in voor streetdance en ontvang 50% korting op de streetdance 25+ les.
(Alleen geldig wanneer beiden inschrijven voor streetdancelessen)

Start nieuw seizoen
Het nieuwe seizoen zal vanaf vrijdag 6 september starten. Houd de website goed in de gaten voor eventuele wijzigingen in het lesrooster: www.move-itdance.nl

Ieder seizoen moet er opnieuw ingeschreven worden. Dit doen wij zodat wij alle contact gegevens kunnen controleren. Na inschrijving ontvangen jullie een factuur met de lesgeldtarieven.

Hier volgt alvast een samenvatting van de tarieven.

Overzicht lesgeldtarieven:

  1x per week 2x per week VIP
Normaal tarief €150 €225 €250
Betaling voor 15 augustus €125 €200 €250

Open lesweek
De week voordat het nieuwe seizoen begint is er een open lesweek. Dit betekent dat je een gratis proefles mag volgen bij de les waar je vanaf het nieuwe seizoen in zult stromen. Op deze manier maak je alvast kennis met de kinderen uit jouw nieuwe groep en ben je helemaal klaar voor het nieuwe seizoen! Deze les is niet alleen voor jou, maar ook voor vrienden en vriendinnen die nog niet bij ons dansen. De open lesweek zal plaatsvinden in de week van vrijdag 30 augustus t/m donderdag 5 september. Het geldt alleen voor de groepslessen:

  • Streetdance groepsles groep 1 – 3
  • Streetdance groepsles groep 4/5/6
  • Streetdance groepsles groep 7 – 8
  • Streetdance groepsles Brugklas en 2e klas.
  • Streetdance groepsles 3e klas en hoger

Zie het rooster hieronder voor de precieze tijden van jouw groepsles.

Bij vragen kunnen jullie altijd bellen: Maaike 0648623022. Neem ik niet op? Spreek dan een bericht in, dan bellen ik je zo snel mogelijk terug. Een berichtje of e-mail sturen kan natuurlijk ook altijd. info@move-itdance.nl

Vergeet je niet op te geven voor afdansen! Info en aanmelden via de website.

Groetjes, Maaike, Laura en Onno

0648623022

www.move-itdance.nl