Nieuwe lessen Modern

Moderne dans
Moderne dans is een technische vorm van dansen waarin sterk vanuit het gevoel wordt gedanst. Het is ontstaan in het begin van de twintigste eeuw en kreeg de naam ‘modern’ om onderscheid te maken met de klassieke dans, het ballet.

Bij moderne dans zie je dat dansers niet willen ‘zweven’, zoals ballerina’s dat lijken te doen. Moderne dansers staan juist met beide voeten op de grond en maken gebruik van vloerwerk en alledaagse bewegingen. Ook zie je dat dansers sterk vanuit hun gevoel dansen en dat de dans vaak een verhalende vorm heeft.

Wat doen we in de lessen?
De moderne lessen zijn bedoeld voor iedereen vanaf 12 jaar oud van beginners tot meer ervaren dansers. In de lessen gaan we natuurlijk choreografieën leren maar ook focussen we op technieken aanleren, verplaatsingen over de vloer en nog veel meer! Hoe rol je over de grond, hoe maak je een draai, hoe maak je je bewegingen sierlijker en groter? We leren choreografieën aan waar je je gevoel in kwijt kunt en waar jij je eigen verhaal aan vast kunt maken.

Wat doe ik aan?
Trek iets aan waar je je goed in voelt en waar je lekker in kunt bewegen! Denk aan een sportlegging of lossere trainingsbroek en een strak hemdje of een wijder shirt! Verder dansen we altijd op sokken, dus je hoeft geen speciale schoenen mee te nemen.

Gratis proefles
Wil jij een keertje komen kijken of deze les iets voor jou is? Geef je dan nu op voor de GRATIS proefles. De lessen zullen gegeven worden op vrijdag van 17.45-18.45 uur. En starten vanaf 17 september 2021.
Na deze gratis proefles kun je je inschrijven voor een proefperiode van 5 lessen voor maar €35. Deze actie is alleen geldig voor de nieuwe danslessen modern.
Om deel te kunnen nemen aan de gratis proefles kun je het onderstaande formulier in vullen. Dan kunnen wij jou op de hoogte houden van de start van deze les en andere nodige informatie met jou delen.

Selecteer een geldig formulier