22 juni

Beste dansers,

Dit jaar sluiten wij het dansseizoen af met een spectaculaire show, afdansen en een slotbal. Hoe dit allemaal in zijn werk gaat, wanneer dit precies is en hoe je kaartjes kunt kopen vind je in deze brief.

Move-it Dance on stage: in the Spotlight!

Voor al onze streetdancers sluiten wij ieder jaar groots af met een eindshow. Dit jaar heet de show: ‘Move-it Dance on stage: in the Spotlight!’. Tijdens deze show laten alle dansers zien wat zij het afgelopen jaar hebben geleerd in de lessen. Je bent niet verplicht om mee te doen, maar het zou wel supergezellig zijn! Niet alleen kun je aan al je vrienden, familie en buren laten zien hoe vet jullie kunnen dansen… Ook ontvangt iedere deelnemer een echt Move-it Dance dansdiploma!

Wanneer?
Zaterdag 22 juni. 15.30 uur gaan de deuren open en om 16.00 uur start de show. Alle groepen dansen twee keer, één keer voor de pauze en één keer na de pauze. Smash, Little Savages en The M.I.D. dansen zelfs 3x. Rond 18.00 hebben alle dansers hun diploma in ontvangst genomen.

Kaartverkoop
Vanaf 9 mei kunnen er kaartjes gekocht worden bij Maaike in de les. Kaartjes voor de show kosten €6,- per persoon, kinderen tot 6 jaar mogen gratis naar binnen. Graag gepast geld meebrengen, pinnen is niet mogelijk. Dansers hoeven zelf geen kaartje te kopen, voor hen is het afdansen gratis. Kaarten kunnen niet gereserveerd worden en op=op.

Aanmelden
Graag willen wij van tevoren weten of jij meedoet aan de show. Aanmelden kan via de website. Doe dit uiterlijk voor 9 juni. Let erop dat de show tegelijk afdansen is. Vul op het inschrijfformulier in wat jouw laatst ontvangen diploma is, dan kunnen wij de juiste diploma’s bestellen. Heb je nog nooit afgedanst, vul dan in: ‘n.v.t.’. Na aanmelding ontvang je een bevestigingse-mail.
http://www.move-itdance.nl/inschrijven/afdansen

Kleding
De kleding die de dansers tijdens de show dragen, moet uiterlijk 14 juni worden ingeleverd. Schrijf in alle kleding de naam. Doe de kleding in een tasje met de naam + de les erop. Welke kleding je moet verzorgen vind je hier.

Afdansen Stijldansen
Ook voor het stijldansen sluiten we het jaar af met afdansen. Je laat aan een deskundige jury zien wat je dit jaar geleerd hebt. De jury geeft punten voor iedere dans. Natuurlijk sta je met meerdere paren tegelijk op de vloer, dat is wel zo gezellig! Aan het einde van het afdansen krijg je een diploma met jouw punten. Er wordt natuurlijk rekening gehouden met je niveau. Iedereen slaagt altijd! Je danst af in kleding waarin jij je goed voelt. Maar eerlijk is eerlijk, bij het stijldansen hoort wel een klein beetje een feestelijke look.

Wanneer?
Zaterdag 22 juni. 18.15 uur gaan de deuren open en om 18.45 uur start de avond.

Mochten er nog vragen zijn, horen wij dit graag. Rond 20.00 hebben alle dansers hun diploma in ontvangst genomen, en gaat de avond over in het slotbal.

Kaartverkoop
Kaartjes voor het afdansen zijn aan de deur te koop. Deze kaartjes geven gelijk toegang voor het slotbal. Deze kosten €5,-.

Aanmelden
Graag willen wij van tevoren weten of jij meedoet aan het afdansen. Aanmelden kan via de website. Doe dit uiterlijk voor 9 juni. Vul op het inschrijfformulier in wat jouw laatst ontvangen diploma, dan kunnen wij de juiste diploma’s bestellen. Heb je nog nooit afgedanst, vul dan in: ‘n.v.t.’. Na aanmelding ontvang je een bevestigingse-mail.
http://www.move-itdance.nl/inschrijven/afdansen

Slotbal

Voor alle stijldansers en countrydansers, huidige en oud-leerlingen is er op 22 juni het slotbal. Dit jaar is het geen combinatie met afdansen zodat iedereen heel de avond de voetjes van de vloer kan dansen. Natuurlijk zorgen wij ook voor een hele mooie dansdemonstratie. Zo kunnen we met zijn allen gezellig het jaar afsluiten!

Dit jaar is het slotbal tegelijkertijd een reünie voor oud dansers van dansschool Kramer. Ken jij mensen die vroeger bij ons gedanst hebben? Neem ze gezellig mee!

Wanneer?
Zaterdag 22 juni. 20.00 uur gaan de deuren open en om 20.30 uur start de avond. Het einde zal rond de klok van 00.00 uur zijn.

Kaartverkoop
Kaartjes voor het afdansen zijn aan de deur te koop. Deze kosten €5,-.

Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dit graag! Stuur een mailtje naar info@move-itdance.nl of even bellen/Whatsappen 0648623022.

Groetjes,

Maaike en Laura

0648623022

Show en Afdansen
Vul hier de les in waarop jij danst. Dans je meerdere keren? Les 1; Les 2; Les 3;
Laatst behaalde diploma: *
Vul hier het laatst behaalde diploma in. De show is het afdansen voor de streetdance, Jazz etc. Stijldansen heeft een apart moment voor het afdansen.
Door mij aan te melden voor deze activiteit, ga ik ermee akkoord dat er foto’s en filmpjes worden gemaakt. Deze worden in een beschermde map gepubliceerd op onze website. *