Hiphop wedstrijden

Start-up Dance Competition

Zondag 20 Januari is de eerste wedstrijd van dit seizoen. Bij Koevoet Dancemasters in Zevenbergen, van Aerschotstraat 56. Als kinderen geen eigen vervoer hebben kunnen ze misschien wel met iemand mee rijden, laat dit even aan ons weten, dan kunnen wij dit regelen.

De entree voor dansers is €7,50. Voor toeschouwers €5,00. Dit moet aan de deur betaald worden. Het mee brengen van eigen drank is niet toegestaan! Hiervoor kan het team worden gediskwalificeerd.

De teams dansen twee keer de mix die ze hebben geleerd in de les. De eerste keer dans je in de categorie basisonderwijs of voortgezet onderwijs. De tweede keer worden de teams in groepen verdeel die gelijkwaardig aan elkaar zijn. Daaruit wordt dan een winnaar gekozen.

KIDS (Little Savages en The M.I.D.)
Omkleden: met de kids wil ik ’s morgens om 8.45 uur bij Laco afspreken om gezamenlijk om te kleden. De kleding ligt hier dan klaar. De eigen kleding neem je mee naar de wedstrijd. Na de wedstrijd kleed je je op locatie weer om en lever je de kleding bij mij in. Zodra je de kleding in levert zet je een handtekening op de inleverlijst.

Ook zullen wij in de danszaal nog even een keertje kunnen oefenen! Lekker op onze eigen muziek.

Vertrek:  Rond 9.15 uur vertrekken wij richting Zevenbergen. Om 10.00 uur gaat de zaal open, zodat alle deelnemers nog wat kunnen oefenen. De wedstrijd start om 11.00 uur. Einde wedstrijd om ongeveer 13.00 uur.

Youth (Swift, Smash en Graffix)
Omkleden: Jullie kleding wordt mee genomen naar de wedstrijd locatie. Hier kunnen jullie jezelf omkleden. Jullie teamcaptain is verantwoordelijk voor het verdelen van de kleding. Na de wedstrijd kleden jullie je op locatie weer om en leveren de kleding weer in bij mij. Na inleveren zetten jullie een handtekening op de inleverlijst.

Vertrek: Jullie zaal gaat ongeveer om 13.00 uur open. Het is 45 min rijden. Zorg dat je op tijd bent, je moet je namelijk op locatie nog omkleden! Heb je zelf geen vervoer geef dit op tijd aan, je kunt vast met iemand mee rijden. De wedstrijd duurt tot ongeveer 17.00 uur. Zodra de definitieve tijden bekend zijn geef ik dit aan jullie door.