Hiphop wedstrijden

In de les heb je er misschien al iets over gehoord. Je kan met jouw dansles meedoen aan echte hiphop wedstrijden!
Hieronder vind je alle praktische informatie en het aanmeldformulier. Heb je nog andere vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wanneer we de inschrijvingen hebben verzameld en voldoende aanmeldingen hebben om een team te maken nemen we contact met jullie op.

Hoe ziet een wedstrijd eruit?
Tijdens de wedstrijd laten verschillende dansgroepen om beurten de mix zien die zij in hun les hebben geleerd. Wij hebben voor jullie ook een eigen mix gemaakt met alle dansjes die wij in de lessen hebben geleerd.

Alle dansgroepen zijn ingedeeld per leeftijd. We hebben ‘s morgens de basisschool en ‘s middags de oudere jongens en meisjes. Tijdens de eerste ronde verdeelt een professionele jury alle dansgroepen in poules, zodat gelijkwaardige teams bij elkaar komen voor de tweede ronde. Tijdens de tweede ronde, dans je nog een keer dezelfde mix en kiest de jury bij iedere poule een winnaar! Maar of je nu wint of niet, je gaat sowieso met een supermooie medaille naar huis!

 

Kosten:
De dansers betalen €7,50 entree. Bij deelname aan solo of duo komt hier €2,50 bij. Bij een deelname aan team, solo en duo blijft het entreebedrag €10,-. Toeschouwers betalen €5,-. Dit bedrag moet voor zowel de toeschouwers als de dansers CONTANT aan de deur betaald worden. Het meebrengen van eigen drank is niet toegestaan, hiervoor kan een team worden gediskwalificeerd! Op elke locatie is een horecagedeelte aanwezig waar drinken gehaald kan worden.

 

Kleding:
Welke kleding je aan moet hoor je in je les.. Het kan zijn dat jullie iets van ons lenen, of dat jullie zelf iets moeten regelen. Dit hoor je ruim op tijd van ons!

 

Wanneer?

Alle wedstrijden zijn altijd op zondag. Hieronder zie je de data. De wedstrijd duurt de hele dag, maar wordt opgedeeld in twee delen: Kids en Youth. De precieze tijden worden telkens een week van tevoren bekend gemaakt. De zaal gaat om 9.00 uur open en het einde voor de kids is rond 13.00 uur en voor de youth 17.00 uur.

 

Streetdancewedstrijden:

  • 19 januari bij Janvier Dancemasters in Goes
  • 16 februari bij Dancemasters Koevoet in Zevenbergen
  • 15 maart bij Move-it Dance in Zierikzee
  • 12 april bij Dansstudio Waalwijk in Waalwijk
  • 17 mei bij Rottier Dance Studio in Roosendaal

 

Aanmelden
Wil jij graag meedoen aan deze wedstijden? Via onderstaand formulier kun je aangeven welke data jij erbij bent. Dan kunnen wij kijken voor welke wedstrijden we met jouw les een team kunnen maken. Deelname aan wedstrijden is niet verplicht. Maar wanneer je je hebt aangemeld, rekenen we wel op jouw komst!

Hiphop wedstrijden 2020
Ik doe mee op de volgende wedstrijden *