Geachte heer/mevrouw,

Met trots willen wij u informeren over ons aankomend jubileum: dit jaar vieren we het 10-jarig bestaan van Move-it Dance uit Zierikzee! Een lokale dansschool voor dansers van jong tot oud. Om deze mijlpaal te vieren, organiseren wij een spectaculaire dansvoorstelling in het prachtige theater de Mythe te Goes. Theatervoorstelling “The time of our lives”.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit evenement niet alleen een viering van ons succes van de afgelopen jaren is, maar ook een gelegenheid biedt om onze dansers in het zonnetje te zetten en waardering te tonen naar de mensen die ons gesteund hebben. Daarom zijn wij op zoek naar sponsoren die ons kunnen helpen om deze voorstelling tot een onvergetelijke ervaring te maken, zowel voor onze dansers als voor ons publiek.

Met uw steun zouden wij in staat zijn om passende decors, visuals en kleding te verzorgen, zodat onze voorstelling echt “the time of their lives” wordt. Als sponsor van ons evenement kunt u niet alleen bijdragen aan het succes van onze voorstelling, maar kunt u ook profiteren van verschillende voordelen, waaronder regionale reclame, exposure op sociale media en de mogelijkheid om uw bedrijfslogo te laten zien aan een publiek van meer dan 1000 toeschouwers.

Hieronder vindt u een overzicht van onze sponsorpakketten, waarbij elk pakket unieke voordelen biedt die passen bij de omvang van uw bijdrage:

  1. **Theatervoorstelling sponsorpakket “Dance”: €50**

– Naamsvermelding in het programmaboekje.

– Naamsvermelding op de website van Move-it.

– Naamsvermelding op sociale media met een bereik van 1000 volgers.

 

  1. **Theatervoorstelling sponsorpakket “Show”: €100**

– Alles wat in sponsorpakket “Dance” zit.

– Logo van uw bedrijf geprojecteerd in de foyer voordat de voorstelling begint.

– Logo van uw bedrijf geprojecteerd op het promotiescherm in de zaal, voor en na de pauze.

 

  1. **Theatervoorstelling sponsorpakket “Move-it”: €200**

– Alles wat in sponsorpakket “Dance” en “Show” zit.

– Sponsoring van een dansgroep naar keuze.

– Pauze arrangement met een gereserveerde tafel en 1 drankje p/p.

– 2 toegangskaarten voor de show.

 

  1. **Theatervoorstelling sponsorpakket “Move-it V.I.P.”: €500**

– Alles wat in sponsorpakket “Dance”, “Show” en “Move-it” zit.

– Bedrijfslogo wordt gedrukt op het toegangskaartje van de show (500 stuks).

– 4 toegangskaarten voor de show.

– Ontvangst in de greenroom met koffie of thee.

– Eigen garderobe.

– Pauze arrangement in de greenroom met drankjes en hapjes.

 

Wij hopen van harte dat u geïnteresseerd bent om ons te steunen bij dit bijzondere evenement. Uw steun zal niet alleen onze dansers en publiek verblijden, maar ook bijdragen aan het versterken van uw bedrijfsimago en betrokkenheid bij de gemeenschap.

Indien u geïnteresseerd bent om een sponsorpakket af te nemen, kunt u dit laten weten door te mailen naar info@move-itdance.nl en aan te geven welk pakket u wilt afnemen. Gelieve ook uw bedrijfslogo mee te sturen in .png of .jpg formaat. Uiteraard staat het u vrij om ook meerdere sponsorpakketten te combineren.

Namens het hele team van Move-it Dance wil ik u bij voorbaat hartelijk danken voor uw overweging en steun. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie wensen, dan staan wij graag tot uw beschikking.

 

Met vriendelijke groet,

Maaike

Categories:

Tags:

Comments are closed