Dansen… Dat kan iedereen.

Bijna iedereen heeft vroeger wel op dansles gezeten. Wil je je geheugen weer eens opfrissen en een gezellige avond met je partner of gewoon een vriend of vriendin? Dan is deze les geschikt voor jou. Ook wanneer je nooit de stap heb gezet om naar de dansschool te komen, is dit je kans!

Wat moet ik aan?

Kleding die bij jou past is de kleding die je aan moet doen naar stijldansen, het is maar net waarin jij je lekker voelt! Of het nu gaat om een spijkerbroek of driedelig kostuum.

Voor schoenen geldt ook, dat je zelf het best kunt bepalen, op welke schoenen je het lekkerst danst.

Sportschoenen zijn niet toegestaan. Kom daarom dansen op een schoen met een gladde zool. Wanneer de zolen van je schoenen te stroef zijn, kan dit knie blessures veroorzaken. Let er ook op dat veel damesschoenen tegenwoordig een plastic zool hebben, deze kunnen daartegenover weer erg glad zijn.

Wat ga ik leren?

In het eerste jaar worden de beginselen van onder andere de volgende dansen geleerd: Quickstep, Engelse wals, Tango, Rumba, Chacha en Jive.

In het tweede en de volgende jaren worden deze dansen verder uitgebreid en worden onder andere de Samba, Paso Doble, Slow Foxtrot en Weense Wals daaraan toegevoegd.

Kun je aanmelden zonder partner?

Nee, in onze lessen dans je met een vaste danspartner. Wij hebben geen assistenten.

 

Wanneer zijn de lessen 2024-2025?

Nieuwe beginnerscursus start vanaf oktober 2024

Beginners 1e jaars Nieuwe cursus start in oktober!
Vrijdag 21:15 – 22:30 u.

 

Paren 4e jaars
Vrijdag 20:00 – 21:15 u.

Donderdag 21:15 – 22:30 u.

Paren Gevorderd (4e jaars en hoger)
Donderdag 20:00-21:15 u.