Openingsdans

Een mooie originele openingsdans voor jullie feest

Het feest beginnen met een te gekke openingsdans om iedereen uit zijn dak te laten gaan? Of liever een traditionele romantische dans? Bij ons ben je aan het juiste adres voor het leren van jullie eigen openingsdans.

Wat bieden wij?

  • Privélessen van 60 minuten waarin alle aandacht aan jullie wordt besteed.
  • Een speciaal voor jullie gemaakte choreografie.
  • Wij kunnen muziek mixen voor jullie dans.
  • Video-opnames van de geleerde passen, zodat je thuis kunt oefenen.

Wij bedenken een originele choreografie, waarbij wij rekening houden met jullie danservaring, wensen en mogelijkheden. Heb je geen danservaring of kun je niet dansen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat je er goed uitziet op de dansvloer.

Naast de choreografie besteden wij tijdens de privé danslessen aandacht aan alle aspecten die jullie openingsdans tot een succes maken. Juist omdat jullie persoonlijke aandacht krijgen tijdens de lessen gaat het aanleren van de choreografie sneller en kunnen wij garanderen dat jullie openingsdans een succes wordt! Plus: Jullie krijgen les van een ervaren en gekwalificeerde dansdocent.

Wat zijn de mogelijkheden?
Hieronder vind je twee voorbeelden van een openingsdans wat onder de mogelijkheden valt. Maar jullie bepalen geheel zelf wat jullie willen! Neem gerust zelf voorbeelden mee. Natuurlijk kiezen jullie zelf de muziek waarop jullie willen dansen, het wordt immers jullie openingsdans. Wij kunnen muziek eventueel inkorten of verschillende muziekjes aan elkaar mixen. Vind je het moeilijk om te kiezen? Wij helpen graag!

Originele persoonlijke choreografie

Traditionele romantische openingsdans

 Of met de hele familie

Tarieven

  • Een privé dansles van 1 uur voor het bruidspaar – € 60,00
  • Een dansles van 1 uur met familie of vrienden – € 5,- per persoon extra (de prijs van € 60,00 geldt als basistarief en daar bovenop hanteren wij een meerprijs voor elke persoon)

Wat zit er bij de prijs inbegrepen? Een privé dansles van 1 uur, een choreografie op maat, video-opnames van de danspassen en de garantie dat jullie openingsdans een succes wordt!

Hoeveel danslessen hebben wij nodig?

Wij geven jullie graag een idee hoeveel danslessen jullie ongeveer nodig hebben. Het aanleren van een openingsdans verschilt enorm per bruidspaar. Dat ligt aan:

  • Jullie danservaring
  • De lengte van de dans
  • De moeilijkheid van de danspassen/dansstijl
  • De snelheid waarmee jullie de passen oppikken